Hőszivattyú

A legmodernebb fűtési rendszert szeretné otthonába? Fontos Önnek a fűtési költségek minimalizálása, az energiahatékonyság, a fenntartható fejlődés és környezetvédelem?

Ismerje meg a 21. század fűtési és hűtési megoldását! A modern levegő-víz hőszivattyúk egyszerre kínálnak gazdaságos, környezettudatos és megbízható megoldást lakóházak vagy irodák fűtésére és klimatizálására. A hagyományos fütési módszerek teljesen kiválthatóak vele, nincs szükség gázra, kéményre. Rendkívül alacsony fogyasztású rendszerek ezek, amelyek amellett, hogy belső tereket képes a beállított hőmérsékletre fűteni/hűteni egyben a háztartás meleg víz szükségletét is képes előállítani. Napelemmel kombinálva, vagy H tarifát használva filléres költséggé teheti a komplett ház rezsijét. Ezek a berendezések, elsősorban újépítésű házakhoz javasoltak, de egy nagyobb átalakítás mellett akár meglévő ház fűtési rendszere is korszerűsíthető vele. Kevés helyet foglalnak, a kültéri egység alig nagyobb, mint egy klíma kültéri egysége, a beltéri egységekből pedig sokféle változat létezik, a legkisebbek akár egy gardróbszekrényben is elhelyezhetőek. Ismerje meg a levegő-víz hőszivattyú rendszereket.

Partnerünk a Premium Napelem Kft, amely cég jellemzője, hogy nagyon figyelnek az ügyfél-elégedettségre, jelenleg csak öt csillagos értékeléseik vannak az ügyfeleiktől. Ezen kívül jó minőségű napelemeket szerelnek fel, kizárólag a világ legnagyobb és nagyon megbízható gyártóitól (pl. Longi, Trina vagy Jinko MAXIM napelemek), magas garanciális időkkel (az inverterre például 10 év és cseregaranciát adnak) és nem utolsó sorban versenyképesek a napelem rendszer árak is.

Hőszivattyú karbantartás
Tovább

Hőszivattyú karbantartás