• Megbízható és minőségi Klímaszerelés 15 év tapasztalattal
 • Ingyenes felmérés 24 órán belül
 • Prémium bemutatóterem, professzionális szaktanácsadás
 • Otthonfelújítási támogatás klímára!
 • ŐSZI KÉSZLETKISÖPRÉS 2021

Aktuális ajánlataink

Daikin Sensira
Tovább

Daikin Sensira

Gree Comfort X
Tovább

Gree Comfort X

Miért válassz minket?


15 év tapasztalat

Hosszútávon bizonyított megbízhatóság

Bemutatóterem

Egyedül álló választék, személyre szabott szaktanácsadás

Profi szerelők

Vizsgázott, továbbképzett szakembergárda

8 autó

Rövid vállalási idők, specializált csapatok

Évi 1500 telepítés

A többszáz 5 csillagos értékelés nem véletlen

Évi 4000 karbantartás

A hosszabb működési élettartamért és az egészségesebb levegőért

Klímatechnika blog

Az alábbi bejegyzésekben, hasznos információkat talál a klímák típusaival, lehetséges alkalmazásával, felszerelési módjairól, az üzemeltetésükkel kapcsolatos tudnivalókról és az aktuális újdonságokról. Ha bármelyik témával kapcsolatban kérdése merülne fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk.

Milyen klímát válasszak?

Milyen klímát válasszak?

Nehéz elsőre átlátni, hogy pontosan milyen gépre is lenne szükség. Mi az a split? Mi a mono és a multi? Mi az inverter? ...

Tovább a bejegyzésre
Miért érdemes klimatizálni?

Miért érdemes klimatizálni?

Egy klímarendszer kialakítása nem olcsó mulatság, ám hosszú távon mindenképpen megéri. Vegyük sorra a klimatizálás ...

Tovább a bejegyzésre
Milyen költségekre számíthatunk, ha klímát szeretnénk?

Milyen költségekre számíthatunk, ha klímát szeretnénk?

Segítünk, nagyságrendileg meghatározni, mennyibe kerül klímát szereltetni és használni. Tényleg olcsóbb az olcsó?...

Tovább a bejegyzésre
Környezettudatos klimatizálás

Környezettudatos klimatizálás

Ma már az építési előírások szerint is kötelező a megújuló energiát használó berendezések betervezése az új ott...

Tovább a bejegyzésre

Videótár

Tudjon meg többet a klímákról! Tekintse meg ismertető videóinkat!

Daikin klíma

Klímaszerelés a Klímatechnika hu nál lépésről lépésre

Minőségi klíma, minőségi szereléssel

Megbízható és minőségi
klimatizálási megoldások minden igényre.

Rólunk mondták

 • Sokan azért nézik meg ezeket a véleményeket, mert arra kíváncsiak miért rossz az a cég amelyiket éppen nézik. Én ilyennel nem tudok szolgálni. Az Internetes megkereséstől a készülék átadásáig minden tökéletes volt. Mindenki nagyon segítőkész és figyelmes volt. A szerelők tudták mit csinálnak és azt profin is csinálták. A klíma tökéletes, azt nem állítom hogy olcsó de érdemes rá spórolni, mert álomszerű. Köszönöm szépen a munkájukat.

  Attila Peresztegi

 • Sok cég szerel klímát, ez egy valódi cég telephellyel, raktárkészlettel, szakembergárdával és tapasztalattal, egy ismerősöm ajánlotta őket. Megkeresésemre azonnal válaszoltak és felméréshez is rugalmasan álltak. A szerelők az erdetileg tervezetthez képest egy jobb megoldást javasoltak ami kevesebb rombolással járt. A közeljövőben szeretnék hőszivattyús rendszert is telepíteni, biztosan megkeresem újra ezt a céget. Köszönöm.

  Viktor Mészáros

 • A buapesti lakásunkban, majd később a családi balatoni nyaralóban is ők telepetítettek Daikin klímát. Elég magasak az igényeim, így mindenképp profi, megbízható céget kerestem. Szimpatikus volt, hogy a bemutatóteremükben piacvezető cégek teljes termékpalettájából tudtuk kiválasztani a későbbi készülékeket. Praktikus tanácsokat adtak és árban is teljesen korrektek voltak. A kivitelezés során minden gördülékenyen zajlott és tetszett, hogy nem a munka könnyebbik oldalát akarták megfogni, hanem a mi speciális égényeinket vették alapul. Maximálisan elégedett vagyok, ezért is választottuk őket kétszer is. Jó szívvel ajánlom a céget!!!Zsolt Döbrentey

  Zsolt Döbrentey

 • Az itteni pozitív értékelések hatására választottuk és tényleg nem csalódtunk! Megbízható,profi,rugalmas csapat, nagyon hatékonyan és jól dolgoznak,a kommunikáció gördülékeny volt, mindenről tájékoztattak részletesen, nagyon-nagyon ajánlom!

  Szilvia Jávorszki

 • A legjobb döntés volt ezt a céget választani a klíma vásárlására és beüzemelésére. Segítőkész telefonos ügyfélszolgálat, minden felmerülő kérdésemre válaszoltak és tényleg segítettek klímát választani, nem az ügyfél lehúzása volt a cél, ez nagyon jól esett. A megbeszélt időpontban percre pontosan érkeztek a mtársak mind a felmérésre, úgy a felszereléskor. A szerelést végző két fiatalember udvarias, jól öltözött és kedves volt. Elmondták, hogy mit, hogyan fognak csinálni, gyorsan, összeszokottan, tisztán dolgoztak. A beszeret klíma esztétikus eleme otthonunknak és hű(s) társ a nyári hónapokban :) Mivel Daikin klímát szereltettünk, a cég a szokásos három év helyett öt év garanciát ad, ezt is fontos megjegyezni!. Köszi!

  Alex Lakatos

 • A bemutatóteremben nagyon kedves, segítőkész volt a hölgy, illetve mind a felmérés, az ajánlatadás során történő további egyeztetés, valamint maga a szerelés is kiválóan, gyors reakcióval, kérdéseimre/kéréseimre rugalmasan reagálva ment végbe. A felmérést és szerelést végző kollégák pontosan, a megbeszélt időpontban érkeztek. Manapság igen ritka ilyen minőségi szolgáltató cég a magyar piacon.

  Zsolt Mihalik

Partnerek