Felmérés

Szeretne segítséget kapni abban, hogy milyen klímára lenne a legmegfelelőbb az otthonába? Nem biztos benne, hogy hova lehet klímát felszerelni?

Segítünk Önnek! Kérje a felmérést a lent található űrlap kitöltésével, vagy keressen minket telefonon és szakértő tanácsot adunk Önnek.

Célunk, hogy profi klímaszerelő munkatársaink segítsenek Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő klímaberendezést. A berendezés és telepítési módszerének megválasztás során sokféle szempontot figyelembe kell venni. Többek között a hűtendő/fűtendő helyiségek számát és területük nagyságát, a nyílászárók által elfoglalt felületet, az épület szerkezetét, a szigetelés típusát, a bútorok elhelyezkedését, a kültéri egység felszerelésének lehetőségeit, a csővezetékek elvezetésének lehetőségeit.

Érdemes akkor is kihívni minket, ha a klímacsövek már beépítésre kerültek. Ilyenkor kollégáink ellenőrzik, hogy a csőkiállások jól kerültek-e kialakításra, vagy szükség van javításukra, toldásukra.

Cégünk mind lakossági, mind ipari klímarendszerek szerelésével és telepítésével is több mint 15 éve foglalkozik. Kollégáink gyakorlott szakemberek, akik a legoptimálisabb megoldás megtalásában érdekeltek. Nekünk többet ér egy elégedett ügyfél, aki jó szívvel ajánl minket másoknak, mint az, hogy nem megfelelő gépet sózzunk valakire, pár forint extra haszonért.

Felmérés Budapesten 4000 Ft és környékén 10.000 Ft (Gyál, Vecsés, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd, Alsónémedi, Ócsa, Felsőpakony, Üllő és Gyömrő) akár 24 órán belül. Ezen a területen kívül is vállalunk felmérést és klímaszerelést, ilyenkor azonban felmerül a kiszállási költség.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!