Klímajavítás

Klímája a legnagyobb melegben mondta fel a szolgálatot? Szeretné minél előbb élvezni a klíma által nyújtott frissítő levegőt? Kollégáink rövid határidőn belül segíthetnek megoldani problémáját! A klímajavítás területén szerzett több mint 15 éves tapasztalatnak és nagy rutinnak képesek feltárni és elhárítani a meghibásodás okát.

Gyakran keresnek meg minket nem működő, hibás vagy részben működő klímajavítás végett. Legtöbb esetben egyszerű a probléma megoldása, például hűtőközeg hiány, szivárgás, indítókondenzátor hiba, vezérlőpanel hiba. Az alább felsorolt árak tájékoztató jellegűek és a sok éves átlag alapján állítottuk össze őket.

Klímajavítás árak:

Hűtőközeg töltés: 15.000.-+ ÁFA -tól. A környezetvédelmi szabályozások miatt a hűtőközeg árak folyamatosan változnak, így nem tudunk meghatározni árat előzetes egyeztetés hiányában. Pár hónap alatt a négyszeresére emelkedett a legtöbb helyen használt hűtőközeg ára, így ha a gáz teljesen elment a készülékből, klímatöltést kb. 45.000.- +ÁFA -tól tudunk vállalni, a töltet mennyiségétől függően.

Kiszállási díj Budapesten: 10.000.- + ÁFA

Kiszállási díj Pest megyében: 15.000.- + ÁFA

Hiba megállípítás: 20.000.- + ÁFA

Klímagáz töltés: 45.000.- + ÁFA -tól

Szivárgáskeresés: 20.000.- + ÁFA -tól

Nyomáspróba nitrogénnel: 10.000.- + ÁFA -tól

Indítókondenzátor hiba: 30.000.- + ÁFA -tól + alkatrész amennyiben szükséges

Vezérlőpanel hiba: 34.000.- + ÁFA -tól + alkatrész amennyiben szükséges

Számlázási információ: 

     - számla módosítási díj: 5.000 Ft + ÁFA

     - módosítani feldolgozott, lekönyvelt számlát nem áll módunkban!

Természetesen ezeknél is lehet bonyolultabb a probléma elhárítása. Például ha hűtőközeg hiány lép fel, annak legtöbbször szivárgás az oka. A klíma működési elve a gáz hőmérsékletváltoztatásán alapszik. Ha nincs a klíma rendszerében hűtőközeg, akkor a beltéri egység csak a szoba levegőjét fogja megforgatni, tehát sem hideg sem meleg levegőt nem fúj. Ha a csövezés nem a csatlakozási pontoknál szivárog, akkor végig kell nézni a cső teljes hosszát. Ha ezt nem tesszük meg, folyamatosan után kell majd tölteni a rendszert, így egy idő elteltével több lesz a költségünk, mint ha megkerestettük volna a hibát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!