Klímakarbantartás – Alaposan, rövid határidővel

A klímatisztítás fontossága:

Általában egészen addig nem foglalkozunk a klímakarbantartás gondolatával, amíg a legnagyobb melegben (hidegben) cserbenhagy minket. Pedig ha ez megtörténik, már nagy a baj és drágább is a klímajavítás, mint ha megelőzi a problémát és rendszeresen karbantartatja a berendezéseit. Amennyiben a hiba javításához alkatrészt kell cserélni, előfordulhat, hogy 1 hetet várakozik az alkatrészre. Ráadásul az igazi veszélyt a klíma szűrőiben és főleg a cseppvíz tálcában megtelepedő baktériumok, gombák, pollenek és por jelentik.

Klíma tisztítás esetén Budapest területén a kiszállás ingyenes!

A klímatisztítás, klímakarbantartás árak:

    1 db esetén 10.000.- Ft + ÁFA / Beltéri egység
    3 db esetén 9.000.- Ft + ÁFA / Beltéri egység
    5 db-tól 8.500.- Ft + ÁFA / Beltéri egység

Radikálisan elkoszolódott készülékek esetében az árváltozás jogát fenntartjuk - fél munkát nem végzünk. Abban az esetben, hogyha egy készüléket alkatrészeire kell bontani, vagy le kell szerelni, sajnos nem tudjuk a karbantartást ugyanezen az áron elvégezni.


A klímaberendezés karbantartása, klímatisztítás a következő folyamatokat tartalmazza:

  •     szűrők, burkolatok tisztítása
  •     hőcserélő tisztítása, fertőtlenítése és szagtalanítása                                                           
  •     cseppvíz tálca fertőtlenítése, gombátlanítása
  •     elektromos csatlakozások ellenőrzése
  •     funkciók, programok vizsgálata
  •     gáz szivárgás ellenőrzése
  •     kondenzvíz elvezetés átvizsgálása
  •     próbaüzem

   

Bekapcsolás után a megtelepedett kórokozókat a befújt levegő elkeveri a szobában, és az ott tartózkodók belélegzik azt. Enyhébb esetekben előfordulhat fejfájás, levertség, fáradtság, kipirosodott-száraz szem, kiszáradt torok, mely tüneteket talán észre sem veszünk. Komolyabb panaszok lehetnek a légzési nehézségek, szem-orr és torokgyulladás, kiszáradt bőr, asztmás tünetek. Ha ezek közül bármelyiket tapasztalja, és pár napos távollét után megszűnnek, valószínűsíthető hogy a klímaberendezés rendkívül elkoszolódott. Klíma tisztítás során speciális vegyszeres kezeléssel tisztítással megelőzhetőek a veszélyek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!