Egy megbízható csapat, amely mindig készen áll, hogy segítségére legyen, ha klímáról van szó!

Klímát és hőszivattyút telepíttetni és üzemeltetni a világ legegyszerűbb dolga, ha van egy jó szakembercsapat, akihez fordulhat.

Szívesen segítünk Önnek a megfelelő megoldást választani. Örömmel válaszolunk a felmerülői kérdéseire, és készséggel állunk rendelkezésére telepítési, javítási és karbantartási munkálatokban.

A Klimatechnika.hu csapata

Nagy Zoltánügyvezető

Mocsári Mátéirodavezető

Keszler Marcsiirodai koordinátor

Gábor Józsefraktárvezető

A legfontosabbak:

Történetünk

A Klímatechnika Bt.-t Nagy Zoltán alapította 2006-ban. Eleinte mindössze egy szerelőpáros alkotta a céget, azonban szép fokozatosan egy 18 embert foglalkoztató munkahellyé nőtte ki magát. Mára a Klímatechnika a Daikin legtöbb lakossági klímaberendezést értékesítő partnereinek egyike.

Tevékenységi körünk

Fő tevékenységi körünk a lakossági és ipari klímarendszerek tervezése, klímaberendezések telepítése, beüzemelése, karbantartása és értékesítése, de vásárlóink igényeit egyedi szolgáltatásokkal is igyekszünk kielégíteni.

Üzleti filozófiánk

a megbízhatóság. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek mind az elvégzett munkával, mind a nálunk vásárolt készülékekkel. Ennek érdekében munkatársainkat folyamatos képzésben részesítjük, és kizárólag megbízható klímaberendezések forgalmazását vállaljuk fel.

Ezt is érdemes tudni

Ipari rendszerekben is otthon vagyunk

Legyen szó szerverhűtésről, üzlethelységek klimatizálásáról, folyadékhűtő rendszerekről, sok gépes VRV/VRF rendszerekről hozzánk nyugodtan fordulhat,nagy tapasztalattal rendelkezünk, akár új rendszer telepítéséről, akár hibaelhárításról, akár szakszerű karbantartásról van szó.

Hamarosan új lakások, és családi házak építésénél is előírás lesz ennek a rendszernek a telepítése, de miért várna addig, élvezze már most a tiszta, friss levegőt otthonában, jelentős hőveszteség nélkül. Ebben is szívesen segítünk Önnek!

A hőszivattyús rendszerek nagyon jók, de sokszor nehezen működnek együtt a szakágak az ilyen típusú gépek telepítésénél, ne bonyolítsa az életét, tartsa egy kézben fűtési rendszer kiépítését. Bizza ránk ezt is!